Usluge

 

Udruženje ABC iz Bihaća (sa sjedištem na adresi Bedem bb) osnovano je 2012. godine i registrovano pri Ministarstvu pravosuđa i uprave Unsko-sanskog kantona. Identifikacioni broj Udruženja je 4263633900006.


Udruženje ABC je udruženje mladih osoba koje su se okupile u želji da svojim aktivizmom djeluju na području Grada Bihaća, Unsko-sanskog kantona i šire, te da na taj način daju svoj doprinos različitim promjenama bitnim za lokalnu zajednicu.


Statutarni ciljevi Udruženja ABC su: unapređenje ekološke svijesti, iniciranje i podrška ekoloških aktivnosti, uključivanje čalnova udruženja u poslovne, poduzetničke tokove, unapređenje sportskog i zabavnog života, promocija kulturnog stvaralaštva mladih te podrška razvoju kreativnih vještina, unapređenje znanja i aktivnosti u domenu ljudskih, građanskih prava i jednakosti spolova, podizanje nivoa opće informiranosti te uključivanje i aktivno djelovanje putem interneta, razvoj dobrih odnosa i solidarnosti na lokalnom i regionalnom planu, uspostava i razvoj interkulturne i interreligiske saradnje i međusobnog upoznavanja pomoć ugroženim kategorijama, marginaliziranim grupama i socijalnim slučajevima.

Video produkcija


Ukoliko su vam potrebne zanimljive video prezentacije i kvalitetni video materijali, zatražite ponudu, a mi ćemo vam se javiti sa najboljim rješenjem za vaš biznis.

Vršimo usluge snimanja i video produkcije, montažu i obradu video materijala. Za Vas možemo napraviti: namjenski video, televizijske reklame, promotivni video ili reportažu. Također možemo omogućiti angažman kamermana, novinara ili voditelja za sve prilike.

Fotografiranje


Udruženje ABC posjeduje tehničke kapacitete i stručno osoblje za vršenje usluga profesionalnog fotografiranja po veoma povoljnim cijenama.

Kontaktirajte nas za fotografiranje ili video snimanje rođendana, vjenčanja, porodičnih druženja, kulturnih ili spotrskih događaja. Vrđimo fotografiranje i video snimanje iz zraka, podvodne fotografija i sl. Fotografiranje foto modela za book, fotografiranje i video snimanje interijera i eksterijera, fotografiranje hrane i ostalih proizvoda za web stranice i sl.

We film

We take pictures

We link

We talk